L’escola celebra el III Concurs de coreografies i dibuix

Per tercer any consecutiu, l’Escola de Dansa celebra el Concurs de Dibuix i Coreografies amb el que es vol potenciar la imaginació, la creativitat, l’expressió, i el treball en equip del l’alumnat.

En aquesta edició s’han presentat gairebé una vintena de dibuixos que han fet els més petits de l’escola. Per l’alumnat més gran (de 10 anys en endavant) estava reservat el certamen de coreografies.

Un total de 19 grups han preparat els seus balls seguint les tècniques que han aprés a l’escola. D’aquesta manera podrem veure, dissabte 2 d’abril al Teatre Plaza, coreografies de dansa clàssica, espanyola, creativa, jazz, contemporània i hip hop.

Els participants competiran en dues categories (10-14 anys i 15 en endavant).

Com a les anteriors edicions ha estat fonamental el suport i la col·laboració desinteressada dels següents comerços de la nostra ciutat que ens han aportat regals per a tots els participants:

LA ROSITA, FLORISTERIA MARILÓ, CAMISITAS HÉRCULES, ELVIRA PLANAS, BASE ESPORTS JULIÀ, NURIA PASCUAL, FARMACIA MONILL, ECTA-3, ESPORTS SILLERO, MAGDA MODA FONTANA, DOLÇA IL·LUSIÓ, PROVOST, NATI ROYO, BLAU MODA I COMPLEMENTS, CALZEDONIA, LA PERFUMERIA 300TH AVENUE, FORN DE LA PLATJA, LA MARCA, CASA VIVES I VETES I FILS.

Check Also

Calendari preinscripció i matriculació curs 2020 – 2021

L’Escola Municipal de Dansa de l’Ajuntament de Castelldefels començarà les preinscripcions per al nou alumnat per al ...