Gran festa de la Dansa a Castelldefels

El 8 de maig Castelldefels viurà la gran festa de la dansa. Volem omplir els carrers de la ciutat de ball. Al matí començarem al Passeig Marítim. Entre les 11’30 i les 13’00 ens trobareu a la Plaça de les Palmeres, al Punt d’informació Turística i al costat del Fosbury mostrant tot el talent que tenim a la ciutat. I és que per fer aquesta festa ens hem unit vuit escoles de dansa del municipi: L’Escola Municipal del Dansa de Castelldefels, Jara Dansa, Performing Arts, Paranoia Estudi, 9DNS, Postural, Escuela de Baile Sueño Andaluz, Balluga’t.

I la festa no s’acaba aquí. A la tarda, a les 18’00 h, us hi esperem a tots a la Plaça de l’Església. Allà farem una gran flashmob on pot participar tothom. No cal ser un gran artista. Només s’han de tenir ganes de ballar i passar-ho bé amb tots els nostres veïns. Si us voleu aprendre el ball el podeu trobar al nostre Facebook.

Entre tots farem ballar a Castelldefels!!!!

Check Also

Comencem amb el període de preinscripcions i matriculació de l’Escola municipal de Dansa

El procés de preinscripció s’inicia amb la sol·licitud i finalitza amb la publicació de les ...