ELS DIVENDRES DEDICA’T UNA HORA I BALLA

Aquest curs l’Escola de Dansa reserva un aula els divendres per als que només podeu venir un dia a la setmana i voleu fer alguna activitat per iniciar-vos en el mon de la dansa. També per aquells alumnes que voleu començar a compaginar diferents tècniques, però no disposeu de moltes hores.

D’aquesta manera les classes de HIP HOP d’adults passen aquest any als divendres de 15’15 h. a 16’45 h. Si us agraden les danses urbanes, teniu ganes de passar una bona estona, desfogar-vos de l’estrès i fer exercici encara hi sou a temps d’apuntar-vos.

També tenim places en el grup de DANSA ESPANYOLA d’inici:  per als més joves, fins a 18 anys, els divendres de 20’15 h a 21’45 h i per els petits, a partir de 7 anys, també els divendres de 17’45 h. a 19’15 h.

L’escola està preparant també grups nous d’altres tècniques de les que aviat rebreu notícies.

Si voleu més informació sobre aquest o altres grups i tècniques no dubteu en consultar a la Secretaria de l’escola.

Check Also

Comencem amb el període de preinscripcions i matriculació de l’Escola municipal de Dansa

El procés de preinscripció s’inicia amb la sol·licitud i finalitza amb la publicació de les ...