Classe gratuïta de Dinàmica Corporal i Dansa

Voleu millorar el vostre benestar, educar el vostre cos, millorar la vostra expressió corporal i alhora ballar i fer exercici? Doncs animeu-vos a venir els propers 7 i 9 de novembre de 15’30 a 16’30 a l’Escola de Dansa a provar una classe GRATUÏTA de DINÀMICA CORPORAL I DANSA (DC+D)

DC+D és un mètode que treballa la consciència del cos orgànic a través d’exercicis de Pilates, el moviment i la dansa. El curs va dirigit a totes aquelles persones que els agradi ballar, que vulguin optimitzar la seva postura i el seu benestar general

Tal i com us varem explicar fa uns dies, l’escola està treballant per ampliar les seves propostes pel que fa a la incorporació de noves tècniques que puguin ser del vostre interès.

Animeu-vos a provar!!!!

Check Also

Comença el període de preinscripcions i matriculació de l’Escola municipal de Dansa

El procés de preinscripció s’inicia amb la sol·licitud i finalitza amb la publicació de les ...