Classe gratuïta de Dinàmica Corporal i Dansa

Voleu millorar el vostre benestar, educar el vostre cos, millorar la vostra expressió corporal i alhora ballar i fer exercici? Doncs animeu-vos a venir els propers 7 i 9 de novembre de 15’30 a 16’30 a l’Escola de Dansa a provar una classe GRATUÏTA de DINÀMICA CORPORAL I DANSA (DC+D)

DC+D és un mètode que treballa la consciència del cos orgànic a través d’exercicis de Pilates, el moviment i la dansa. El curs va dirigit a totes aquelles persones que els agradi ballar, que vulguin optimitzar la seva postura i el seu benestar general

Tal i com us varem explicar fa uns dies, l’escola està treballant per ampliar les seves propostes pel que fa a la incorporació de noves tècniques que puguin ser del vostre interès.

Animeu-vos a provar!!!!

Check Also

Ja podeu consultar els indicadors de la carta de serveis de la Escola Municipal de Dansa

Tots els serveis municipals, assumeixen uns compromisos cap als usuaris dels seus serveis. Aquests compromisos, ...