EL IV CONCURS DE COREOGRAFIES I DIBUIX MOSTRA L’ALT NIVELL DE L’ALUMNAT DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE DANSA

El concurs de coreografies que va celebrar l’Escola Municipal de Dansa de Castelldefels dissabte passat al Teatre Plaza va ser un èxit de participació i va servir per demostrar d’altíssim nivell de l’alumnat de l’escola.

Al certamen es van presentar 21 grups amb gairebé 60 alumnes que van muntar, sense ajut de ningú, coreografies originals amb les diferents tècniques que han aprés a l’escola. El concurs  es va dividir en tres categories: de 10 a 13 anys, de 13 a 16 anys i més de 16 anys. De la primera modalitat va resultar guanyador el grup Shezus que va presentar un coreografia de dansa contemporània amb la que va conquerir al jurat. Segon va ser el grup Cel amb un mix en el que es barrejava la dansa contemporània, la dansa espanyola i el funky. El tercer premi va ser pel duet Nàcar amb un muntatge de dansa contemporània.

De la categoria de 13 a 16 anys les guanyadores van ser les noies del grup No Shame que van aixecar l’eufòria del públic present amb la seva dansa urbana. Amb una mostra de dansa clàssica moderna, el grup River es va fer amb el segon premi i terceres van ser les 10 noies de PB 2.0 que van fer una creació de dansa contemporània amb un missatge final contra el bulling a les escoles.

Finalment el grup Fistik va ser l’únic que es va presentar en la categoria de més de 16 anys però va deixar molt l’alt el pavelló de la dansa contemporània.

Pel que fa al Concurs de Dibuix, el premis es van dividir també en dues categories. De 4 a 6 anys i de 7 a 9 anys. Zoè Demo va guanyar el primer premi de les petites amb el dibuix titulat Les flors, Elsa Bellés es va fer amb  el segon premi amb Somnis de Dansa i Martina Garreta va quedar tercera amb Les ballarines. De la categoria de 7 a 9 anys la guanyadora va ser Jimena Covacho amb Ole con Ole, Nerea Molina amb el seu Space Dancing va quedar segona i Delia Olivares tercera amb una aquarel·la que va titular de Posiciones

Les guanyadores van rebre els premis de mans de l’alcaldessa de Castelldefels, Candela López i del regidor de Cultura, Jordi Maresma.

Un any més el concurs ha comptat amb el suport dels següents establiments de la ciutat que han aportat regals per a tots els participants:

LA ROSITA, FLORISTERIA MARILÓ, CAMISETAS HÉRCULES, ELVIRA PLANAS, BASE ESPORTS JULIÀ, NURIA PASCUAL, FARMACIA MONILL, ECTA-3, ESPORTS SILLERO, MAGDA MODA FONTANA, PROVOST, NATI ROYO, CALZEDONIA, LA PERFUMERIA 300TH AVENUE, LA MARCA I DOMINO’S PIZZA

Del 3 al 20 d’abril els dibuixos guanyadors amb les millors imatges del concurs es podran veure en una exposició que s’organitzará a l’Ajuntament de Castelldefels.

Check Also

Comença el període de preinscripcions i matriculació de l’Escola municipal de Dansa

El procés de preinscripció s’inicia amb la sol·licitud i finalitza amb la publicació de les ...