L’ESCOLA CELEBRA EL IV CONCURS DE COREOGRAFIES I DIBUIX

Per quart any consecutiu, l’Escola Municipal de Dansa celebra el Concurs de Coreografies i Dibuix amb el que es vol potenciar la imaginació, la creativitat, l’expressió, i el treball en equip del l’alumnat.

En aquesta edició s’han presentat 26 dibuixos que han fet els més petits de l’escola. Per l’alumnat més gran (de 10 anys en endavant) es reserva el certamen de coreografies.

Un total de 21 grups, amb 62 alumnes,  han preparat els seus balls seguint les tècniques que han aprés a l’escola. D’aquesta manera podrem veure, dissabte 18 de març al Teatre Plaza, coreografies de dansa clàssica, espanyola, creativa, jazz, contemporània i hip hop.

Les participants competiran en tres categories (10-13 anys, 13-16 anys  i de 16 en endavant). Cal remarcar que tots els balls han estat preparats per l’alumnat sense ajut del professorat de l’escola.

Com a les anteriors edicions ha estat fonamental el suport i la col·laboració desinteressada dels següents comerços de la nostra ciutat que ens han aportat regals per a tots els participants:

LA ROSITA, FLORISTERIA MARILÓ, CAMISITAS HÉRCULES, ELVIRA PLANAS, BASE ESPORTS JULIÀ, NURIA PASCUAL, FARMACIA MONILL, ECTA-3, ESPORTS SILLERO, MAGDA MODA FONTANA, PROVOST, NATI ROYO, CALZEDONIA, LA PERFUMERIA 300TH AVENUE, LA MARCA I DOMINO’S PIZZA

Check Also

Comença el període de preinscripcions i matriculació de l’Escola municipal de Dansa

El procés de preinscripció s’inicia amb la sol·licitud i finalitza amb la publicació de les ...